Ez volt az egyik kedvenc receptem a régi blogról. Nagyon egyszerű, és annyira jól nézett ki...pont mint amennyire finom is volt:). Egy naptárban látott kép inspirálta a receptet:
A
husit (disznókaraj szeletelve) bedörzsöltem szárnyasfűszerrel és
elősütöttem. Az olajban megpirítottam két vöröshagymát karikázva,
beleszeltem 6 gerezd fokhagymát 5 paradicsomot és egy piros kaliforniai
paprikát. Mikor a paradicsom már mártásosodott, beleraktam egy lapos
evőkanál cukrot, borsoztam, sóztam, és dobtam rá egy kis majorannát.
Visszatettem bele az elősütött 4 szelet húst és amíg teljesen meg nem
puhult a husi, addig fedő alatt pároltam. mikor majdnem kész volt,
aprítottam bele egy kis zöldségzöldet. Hasábkrumplival tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése