2012. május 22., kedd

Újabb kívánság

Ezúttal is üveg, csak most kicsit más jelleggel.
Kinema üvegékszerei csodásak (és már nekem is van belőlük:). Mint alkotó, nem csak ezért tisztelem, hanem azért is, mert újrahasznosít, és olyan mesésen kreatív dolgok születnek a kezei alól, hogy öröm nézni, és én csak lesek, hogy jé, ebből az izéből ilyet?

Mutatok párat, jó? :Néha sajnálom, hogy nem Budapesten élek - alapvetően elvagyok itt Pécsett, igaz, a szívem mindig Zalaegerszegé és környékéé marad, de már megint elkalandoztam - de csak akkor, amikor látom, hogy ezernyi kézműves tanfolyam és lehetőség áll a hobbikézművesek rendelkezésére. Sajnos itt Pécsett nem tudom, hogy hol vennének szívesen egy kezdőt, és hol lehetne valami sajátot alkotni. (Egyszer majd leírom a tűzzománcos élményeimet, amik elég felemásak).

A lényeg a lényeg, hogy a kívánságlistámra a következő kerül fel tőle:
 Tudom, tudom, ez már elmúlt, de én úúgy szeretnék elmenni egy ilyenre! Természetesen a szakmai kurzus részére! Gyertek, menjünk együtt!!! Igaz, azt még nem tudom, hogy honnan teremtek elő ennyi pénzt, de előbb-utóbb csak összejön:)! Szóval most az egyik célom/vágyam ez a kurzus. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése